Jens

Hei! Jeg er Jens og kommer fra ei lita bygd i Trøndelag. Jeg lever for å hjelpe, elsker min medfødte gave og sammen finner vi din vei.


Jeg har det fortrinn at jeg er mann med stor omgangskrets og vet hvordan og hvorfor vi menn tenker som vi gjør og hva vi ønsker av dere kvinner i en relasjon. Hva får oss trygg og jeg skal prøve å finne nøkkelen til hva det er som gjør at din utvalgte f. eks ikke vil binde seg til deg.


Vi kan snakke om kjærlighet, men også om bolig, rettsaker, barneoppdragelse (jeg har 4 barn selv), jobbrelasjoner, familietvister, kjæledyr, avdøde, åndekontakt og regresjon, mm.

Om du trenger å bare prate og belyse litt, er jeg her for deg også. Du er viktig for meg, fordi hvert menneske er unikt og interessant. Dette er for meg ikke en jobb, men en livsstil og det tror jeg gjelder for de fleste her inne.

Jeg har mange faste kunder og det er og alltid spennende å ta fatt på nye saker. Ingenting er for stort eller for lite. Velkommen til meg og jeg gleder meg til å snakke med deg. Takk for at du gir meg din tillit. Mvh Jens.


Du når meg på telefonnummer 829 95 664 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 86 64 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).