Inga Gaupe

En Veileder i Verden av Metaforiske Kort.


Velkommen til Inga Gaupe!


Jeg ønsker å fortelle dere om måten som jeg jobber på, og min spirituelle vei. Dette er en veiledningstjeneste, som er ment for å hjelpe mine kunder på veien mot deres private og profesjonelle mål. Min største verdi er å hjelpe mine kunder å oppnå positive forandringer i livet ved å utvikle indre selvtillit, selvrespekt og evnen til å vise kjærlighet, både for seg selv og andre. Jeg oppnår dette ved å stille åpne spørsmål, bruke modeller, metaforer, og trekke Metaforiske Assosiative Kort som vi tolker sammen.


Det er viktig for meg at mine kunder finner svar inne i sin sjel, og tar kontroll over sitt liv, på den beste måten. Jeg garanterer ikke at dette skal skje med en gang. Positive forandringer krever litt tid og innsats. Jeg tar utgangspunkt i det at alt er mulig. Hver enkel situasjon har uendelig mange løsninger, og du er den eneste personen som kan velge den beste løsningen for deg. Derfor gir jeg hverken vurderinger av din nåværende situasjon, og heller ikke lager prognoser for fremtiden. Alt ligger i dine hender. Du er den eneste personen som kjenner svaret.


Hva som fikk meg til å bli en veileder? Mitt liv startet i fattige omgivelser. Et familiemedlem hadde problemer med alkohol. Også var det mange naboer som slet med det problemet. Det skapte slåsskamper, tyveri og vold. Det var vondt for meg å se at voksne mennesker velger å leve i lidelsen. Når jeg vokste opp, bestemte jeg for at jeg skal leve et godt og lykkelig liv, og det tok mange år for meg å få det til.


Når jeg var yngre, pleide jeg å skape problemer for meg selv, gang på gang. Noen ganger havnet jeg i situasjoner som var rett og slett farlige. Også skapte jeg mange toksiske relasjoner i mitt liv. Jeg var i et langvarig av-og-på samboerforhold, som ikke lenger gledet meg. Jeg var redd for å avslutte denne relasjonen fordi jeg var redd for å havne alene. Jeg var overvektig. Jeg hadde mye anger i meg og null inspirasjon. Jeg følte at jeg gikk i en sirkel.


En dag våknet jeg opp og følte at jeg ønsket å gjøre noe som ville gledet meg. Så jeg dro på bassenget. For første gang på lenge, følte jeg at jeg fikk slappet av. Jeg begynte å trene på bassenget annenhver dag. Etter hvert, begynte jeg med styrketrening. Jeg følte at min selvtillit vokste, og at jeg var blitt et lykkeligere menneske, med bedre selvkontroll. Snart fant jeg ut at min samboer ikke var helt komfortabel med den nye måten som jeg levde på. Han mente at han likte meg bedre når jeg var usikker på meg selv. Det tok ikke lenge før vi hadde slått opp.


Til tross for at jeg hadde fått bedre selvtillit, var det fortsatt mange problemer som måtte løses. Min største utfordring var at jeg var blitt isolert. Mens jeg var i et forhold, jobbet jeg hjemmefra, så var det samboeren min som tok mest kontakt med felles bekjente. Han fortalte dem sin versjon, og fikk dem på sin side. Slik har jeg mistet mange sosiale kontakter, og beholdte kun de menneskene i livet som virkelig betyr noe. Jeg konsentrerte meg på å finne en plass å bo, så flyttet jeg til en fin og koselig leilighet. Jeg følte at jeg lærte noe nytt hver dag. Snart fikk jeg en ny jobb, der jeg møtte nye mennesker og fikk nye venner. Jeg føler at jeg har fått mange verdifulle erfaringer som jeg ønsker å dele med andre mennesker.


Tarot har alltid fulgt meg på veien og støttet meg som en god venn. Etter at jeg har lært om Tarot det jeg kunne lære, har jeg forstått at jeg begynte å se verden på en annen måte enn før. Jeg har forstått at alle svar ligger inne i hvert enkelt menneske. Så jeg donerte bort alle mine kort bortsett fra Manga Tarot som jeg nå bruker som Metaforiske Assosiative Kort. Jeg ønsker å hjelpe mine kunder med å finne svar inne i sin sjel. Jeg ønsker å hjelpe mine kunder med å få i gang positive forandringer i livet. Jeg ønsker å hjelpe mine kunder med å slippe lykken inn i sitt liv.


Når vi begynner å jobbe sammen, kan det virke som om jeg stiller for mange spørsmål eller stiller spørsmål som ikke har med saken å gjøre. Alt er viktig. En annen ting jeg kommer til å gjøre er å ta notater og foreslå en liten hjemmelekse. Mitt mål er å bidra til at du finner svar i din sjel. Mine kunder er vanlige mennesker som føler seg klare for positive forandringer i livet. Det er viktig for meg at du føler deg klar for å jobbe med meg, også at du er klar for å investere litt tid i samtalen. Hvis vi skal lage avtaler, er det viktig for meg å overholde dem. Jeg håper at mine erfaringer kan hjelpe deg på veien. Hva blir ditt neste skritt?


Velkommen til givende samtale på telefonnummer 829 95 663 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 86 63 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).