Christel

Hei, mitt navn er Christel. Jeg er klarsynt livsveileder/ healer, og jeg har jobbet som profesjonell veileder i flere år.


Jeg går inn i nuet for å se din livssituasjon og eventuelle blokkeringer. Med ønske om å møte mennesket der hvor det står, er en åpen kommunikasjon viktig for meg. Jeg jobber på mange forskjellige vis, alt er hva som skjer når vi snakker sammen. Jeg er ærlig, åpen og gir et klart svar på det jeg ser og føler, mye påvirket av intuisjon. 


Ofte bruker jeg tarot som en åpning for å komme raskere inn på deg og dine energier. Jeg jobber med healing og fjernhealing, chakrarens og chakrahealing, bruker kraft fra steiner og krystaller og er utdannet reikihealer.

Fortiden spiller ofte en rolle for nåtiden, det kan ligge blokkeringer som stenger for videre utvikling, samtidig som det hindrer deg i å komme videre. Jeg hjelper deg å finne blokkeringene, og løse dem opp slik at du ikke møter gjentakende situasjoner i ditt liv. 


Jeg svarer på alle typer spørsmål, det kan være kjærlighet, økonomi, jobb, familie og lignende. Jeg elsker jobben min som en veileder, og gleder meg til en samtale med deg på tlf.nr.: 829 95 815 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 87 15 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).