Liljana

LILJANA HØYT ANERKJENT BÅDE I NORGE OG SVERIGE ER NÅ Å TREFFE PÅ TELETORG


Liljana tilbyr deg veiledning/råd og forutsigelser fra høyeste kilde.


Hun bruker Automaskrift som sitt sterkeste verktøy, hvor hun kobler seg opp mot dine energier.              


Det vil si klarsyn, noe hun har hatt som gave hun siden barnsben.


Allerede i 1992 startet hun aktivt å jobbe med sitt klarsyn på bl.a. messer, i veiledning og rådgivning.
Liljana har også vært fremstilt i media: både på radio, i ukeblader, aviser og på Tarot-tv i Sverige.


Står du foran et valg? Har du utfordringer? Er du ved et veiskille? Vil du vite mer om dine egne evner?  
Da er Liljana den hjertevarme damen du bør ta en prat med :-).


Hun healer de som trenger det og har utdannelse innen Reiki og intuitiv kjærlighetshealing.


Gir deg forbønn om du har fysisk eller psykisk uro, smerter eller blokkeringer og hun kan også få kontakt med dine kjære som er «gått» hjem.

Lang erfaring med utrolig mange gode tilbakemeldinger.


Hun er også en anerkjent kursleder innen automaskrift/åpning av dine egne kanaler.


Liljana har mange fornøyde kunder i både inn- og utland.
For en hjertevarm samtale med ei herlig nordnorsk dame som også har bodd mange år i Sverige, ring tlf. nr: 829 95 444 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 86 78 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).


Noen tilbakemeldinger fra klienter:
- Dette var imponerende. Svært treffsikker. Dyktig og empatisk dame. Samtale med Liljana kan virkelig anbefales.


- Så hjertevarm og god dame. Hadde en nydelig samtale med Liljana i dag. Treffsikker til tusen. Følte samtidig en godhet fra henne gjennom telefonen.


- Liljana her utrolig innsikt og kunnskap. Anbefaler henne på det varmeste.


- Jeg hadde en reading med henne i forrige uke, og jeg er mektig imponert over hvor godt alt stemte. Anbefaler henne på det varmeste.


- Hadde en samtale i dag, må bare si hun er meget dyktig. Hun så ting som stemte s godt. Veldig treffsikker, så ting som hun ikke viste om før samtalen. Mye av det hun sa, gav gjenklang hos meg. Kan anbefale henne til alle.


- Takk for den fine samtalen i går. Du satte ord på masse som jeg har grublet på og noe jeg har fortrengt. Stemte fortreffelig. Anbefales på det varmeste.


- Liljana er en vakker sjel, som er superflink i kanalisering. Hun har en skattekiste full av verktøy, med blant annet trygghet, erfaring og det å holde fokus på det hun formidler til oss. Ikke nok med det hun er fantastisk til å finne unødvendige følelser og spenninger som har satt seg i kroppen i lengre tid. Denne sjelen fra nord vet virkelig hva hun prater om. Du kommer til å bli overrasket over hvor godt hun treffer vårt hjerte i hva som har skjedd i våres liv og hva som kommer til å skje. Ikke nøl med å ta kontakt. Du får oppleve en fantastisk reise og ikke minst en herlig dame med god stemme som gir oss påfyll av det vi mangler. Anbefaler denne vakre sjelen til dere der ute. Det er magisk, spør du meg. Jeg er meget fornøyd, og hadde ingen forhåninger hva jeg gikk til. Satt igjen med en fantastisk god følelse om en ekte dame som får brikkene våre til å falle på plass. Tusen takk for en flott samtale, og det blir flere :-).


- Dyktige Liljana, veldig treffsikker. Hun har fortalt meg mange ting som kommer til å stemme ang. kjærlighetslivet. Bo forhold, jobb osv. osv. Anbefales på det varmeste.