Annie

Hei!

Jeg heter Annie. Har god intuisjon og tar raskt inn energier mennesker imellom. Informasjonen kommer til meg via bilder, sinnsstemninger, følelser og smerter i kroppen.For snart 20 år siden lærte jeg tarot av en gammel kone. Denne kunnskapen har gitt meg større forståelse og en dypere respekt for mennesker og situasjonen vi i dag har. I tillegg har jeg deltatt på meditasjonskurs, chakrakurs og studert NLP (Nevro lingvistisk programmering) - omhandler kommunikasjon på flere nivå oss mennesker imellom.


Det er en gave å kunne veilede mennesker som opplever utfordringer i livet, med situasjoner som oppleves vanskelig og har satt dype spor. Det å kunne være til hjelp, å klare å snu en negativ situasjon om til noe positivt samt å få gode tilbakemeldinger er en sann fryd! - Det inspirerer og motiverer meg til å fortsette jobben, som oppleves som svært viktig for de som trenger hjelp å støtte.


På linja får jeg spørsmål om mye og mangt. I all hovedsak går det mye i kjærlighet, økonomi og jobb.Dette er et lavterskeltilbud, ingenting er for dumt. Det du føler og det du lurer på, er reelt for deg å påvirker deg og livet ditt. Vi mennesker har en tendens til å grave oss ned i negative tankemønstre. Min jobb er å veilede deg og tankesettet ditt i positiv retning. For å komme i balanse er det viktig å forstå flere sider i en sak. Da står du MYE sterkere. Alt har en sammenheng.


Opplever du det er vanskelig å finne noen å snakke med, føler du behov for hjelp, da kan jeg gi deg veiledning og støtte. Slik at du klarer å finne en vei ut av situasjonen og få en større forståelse for hva som ligger til grunn.


Jeg gir veiledning i fastlåste situasjoner. Hjelper til å finne nye løsninger. Ikke alltid er svaret det du har forventet. Jeg snakker ingen etter munnen. Er alltid ærlig i det som kommer til meg av informasjon og det som kommer opp i kortene. Kortene forteller i første omgang hvilke muligheter som ligger foran deg. Det endelige utfallet bør komme fra hjertet ditt. Det er viktig å se livet med kjærlighet for øyet.


Har mange faste kunder med svært gode tilbakemeldinger.
Husk, du har alt det du trenger i deg for å løse utfordringene som ligger foran.
Et ordtak sier: Det er i motbakke det går oppover!


Velkommen til en hyggelig samtale på 829 95 982 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 87 82 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).


Beste hilsen Annie.