Elmira Dolmatova

Familie:
Min familie kommer opprinnelig fra Stavropol region i Nord-Kaukasus i Russland. Kvinner i familien har tradisjonelt hatt spirituelle evner, som de brukte for å hjelpe andre mennesker i landsbyen med helse, kjærlighetssorg, også for å spå.

Tradisjonen ble avbrudd når min bestemor Vera nektet å "overta" evner fra sin bestemor, og bestemte seg for at hun ikke ønsket å lære om spådom og healing. Så flyttet hun til storbyen, og glemte at hun hadde evner. Evnene kom tilbake til henne når hun var over 50 år gammel. Plutselig fikk hun et sett kort og begynte å spå til familie og naboer. Siden hun valgte å ikke lære om sine evner, ble hun aldri en profesjonell spåer, men hun traff godt på ting som folk spurte henne om.

Min erfaring:
Når jeg var barn, pleide jeg å observere min bestemor mens hun spådde. Jeg lærte litt av henne, og jeg pleide å spå for mine venninner. Så flyttet vi til Norge sammen med min mor. Jeg måtte lære et nytt språk og nye tradisjoner, så jeg søkte ikke etter det spirituelle i denne perioden.

Det spirituelle fant meg når jeg var 19 år gammel. Jeg skulle kjøpe en bursdagsgave til en venninne som ønsket å lære å lese Tarot. Jeg hadde valgt Gilded Tarot av Barbara Moore til henne, et vakkert kortdekk for nybegynnere.

Når jeg skulle dra hjem, mistet jeg vesken min på bussen. Det betydde at jeg ikke hadde bursdagsgave til min venninne, og heller ikke mine bankkort! Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men når jeg sjekket lommene i jakka, fant jeg noen kontanter, et beløp som var akkurat stor nok til å kjøpe et nytt kortdekk. Jeg rakk å komme tilbake til butikken 5 minutter før de stengte, og kjøpe et nytt sett kort, som jeg ga til min venninne. Neste dag ble jeg oppringt av en person som har funnet min veske, med Tarot i det. Da fikk jeg mine første Tarot kort.

Tarot Manara. Mine kurs og lærere.

Et par år seinere fikk jeg tak i Erotisk Tarot Manara, et kortdekk som jeg ble forelsket i. Erotisk Tarot Manara er basert på tegninger til en italiensk kunstner Milo Manara. Det er relativt nye kort, som ble utgitt i år 2000, derfor finnes det veldig lite litteratur omgående.

Samtidig som jeg fikk Erotisk Tarot Manara, ble jeg kjent med verk av Yurij Khan, en person som har skapt et helt unikt system for tolkning av Tarot i et astrologisk lys. Dette systemet forklarer vår seksualitet, med utgangspunkt i instinkter, sosiale spill, og våre bevisste valg. Dette er utrolig interessant, men problemet var at Skolen ikke hadde online kurs på det tidspunktet, så jeg hadde ingen mulighet til å lære, bortsett fra enkle videoer som de postet online.

Jeg fant småbiter av informasjonen over alt, også gjorde jeg egne observasjoner. Jeg spådde gratis for mine venninner, som begynte å fortelle om meg til hverandre. Når etterspørselen ble for stor, oppsto det en krise for meg. Jeg hadde forstått at jeg var nødt til å ta et valg: enten gjør jeg dette profesjonelt, eller slutter jeg med det hele.

Et par dager etter, fant jeg ut at Skolen til Yurij Khan kom til å gjennomføre deres første online kurs, og det tok jeg som et tegn. Jeg begynte på kurs i Erotisk Tarot Manara hos Natalia Lesnaya, som oppmuntret meg til å begynne å jobbe som spådame allerede da. Kurset varte i ett år, og jeg fikk godt innføring i sexologi og psykologi, men utgangspunkt i Erotisk Tarot Manara.

Neste år lærte jeg Rider Waites Tarot av Yurij Khan. Det var et veldig omfattende kurs der vi lærte å se Tarot i lyset av astrologi, Kabbalah, psykologi, og vår intuisjon. På dette kurset har jeg også lært å utføre min spesiale legg på 52 kort, som tillater å lage nøyaktige prognoser for fremtiden ved å se på spørsmålet eller problemet fra 12 forskjellige vinkler.

Høsten 2017 startet jeg på 2 nye kurs; kurs i Astrologi, og et nytt kurs i Erotisk Tarot Manara, som kommer til å være i ett år.

Dette kan jeg gjøre for deg:
Det som er litt spesielt med mine konsultasjoner er at jeg ikke pleier å se "generelt", hvis kunden ikke har noen konkrete spørsmål eller områder som hun er interessert i. Det er fordi jeg ønsker at kunden skal få mest mulig ut av en konsultasjon, og ikke bruke tid på ting som man allerede vet, eller ting som kunden ikke er interessert i.

Mine prognoser pleier jeg å konsentrere om den nåværende situasjonen og dens perspektiver. Det er fordi ens fremtid ligger i ens hender. Min oppgave er å se om kunden har valgt en riktig retning, og hvilke konsekvenser hans valg kommer til å ha for ham og hans omgivelser.

Jeg svarer på alle mulige spørsmål, og min spesialitet er kjærlighet og forhold. Min største prioritering er å fortelle sannhet, for at kunden skal få mulighet til å jobbe med situasjonen slik som den er. Det er ikke alltid man klarer å forstå seg selv og/eller partneren. Og det er ikke alltid mulig å få gode råd fra venner, fordi ingen kan garantere at de nærmeste menneskene ser situasjonen klart, særlig når personlige interesser er involvert.


Velkommen til samtale på telefonnummer 820 95 041 (kr.26,00/min).