Vigdis J.

En samtale med et medium kan være til god hjelp til å gå videre når livet er tøft.


Når ensomhet og uro trenger seg på, så er jeg her. I møte med meg møter du en person som har tid til å lytte og kan få deg til å stole på at det du kjenner inni deg er rett.


Vigdis heter jeg og er ei godt voksen dame med mye livserfaring.


Mine interesser er naturen, dyr, familien, reiser, helse med tanke på kosthold/ernæring, og ta vare på livet og kjenne takknemlighet for det.


Mitt håp er at jeg med min brede livserfaring skal kunne inspirere, støtte deg der du sitter fast i livet, klargjøre noe, transformere, bevisstgjøre og finne mål og jobbe mot, for at du skal kunne høyne din livskvalitet og oppnå det du vil, samt få svar på det du vil klargjøre inni deg, så ditt liv får større mening, kraft, indre harmoni og glede.


Mine egenskaper: Engasjert, empatisk, ærlig, direkte og sannferdig.


Mitt motto: Aldri for sent å lære nytt.


Utdanning: Akupunktør, Holistisk healer og Medium.


Verktøy: Jeg arbeider med mine guider og kanaliserer fra åndeverdenen, for å gi deg den høyeste og beste info i nået og framover.Fjerhealing med samtale. Bruker også kort, som Madam Lenordmann og Tarot.


Med lys og kjærlighet
Indre Visdom


Vigdis J. ønsker deg velkommen til en fin samtale på 829 95 623 (kr 26/min) og du når meg også på 21 05 87 63 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).