Minsinn

Mine evner er et resultat av at gener fra sigøynerblod i Nord-Italia har blandet seg med sterkt tradisjonsblod fra Nord-Troms og Finnmark. Jeg fikk tidlig i livet kontakt med mine gaver, og har benyttet dem til både spåing, veiledning og healing i snart 40 år.


Jeg bruker hovedsakelig bordkort, lenormand-kort og kipperkort i mine veiledninger. Mens jeg stokker kortene, kobler jeg meg inn mot din energi og tar inn det som ligger rundt deg. Kortene gir meg inngangen, klarsynet gir meg bildene på hva som er viktig for deg, eller hva som ligger foran deg og hvordan du best kan møte det.


Jeg har en positiv tilnærming til livet, og har en kjærlighetsfull inngang til alt og alle jeg møter på min livsvei. Jeg har også lært at vi mennesker gjør en del feil i de valgene vi blir stilt ovenfor. Feilvalgene våre behøver ikke å definere oss som mennesker, men det er viktig at vi finner veien tilbake til oss selv.


Jeg kan være en god samtalepartner og rådgiver når du står overfor vanskelige valg i livet, når du vil finne veien tilbake til deg selv, eller om du ganske enkelt bare vil ha en spådom. Jeg jobber innenfor alle tema; kjærlighet, jobb, økonomi eller hva du ellers måtte ha på hjertet.


Det er alltid du som står i fokus når jeg snakker med deg, og du får ærlige svar. Jeg er både konkret og direkte, men også sterkt empatisk i min formidling av det jeg får fram for deg. Taushetsplikt er en selvfølge, dvs. at det jeg får vite om deg underveis, blir hos meg.


Jeg har mange gode tilbakemeldinger, også på tidsperspektiv. Jeg har mange faste kunder, men har fortsatt kapasitet til flere.


Velkommen til en prat i lys og kjærlighet.


Du når meg på tlf. 829 95 704 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 87 04 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).Ønsker du å lese mer om meg, mine evner, bakgrunn og arbeidsverktøy kan du besøke min hjemmeside: https://www.minsinnsverden.com/