Minsinn

Minsinn har arvet intuisjon og klarsyn fra sine forfedre på både mors- og farssiden. Sammen med mye livserfaring, et positivt sinn og en ærlig sjel som er full av kjærlighet til alle levende vesener, gjør dette henne til en god rådgiver når du står ved et vanskelig veivalg. Det er alltid du som står i fokus når du snakker med henne.

Det er om lag 35 år siden hun la kort for første gang, og gjennom å bruke sin åndelige gave har hun hele sitt voksne liv vært rådgiver og veileder for andre mennesker. Hun jobber i dyp kjærlighet og respekt ovenfor sine medmennesker. Hennes egen livserfaring gjør at hun har dyp forståelse for de fleste valg, og feilvalg, vi mennesker gjør gjennom livet. Hun hjelper deg å se dine muligheter og din vei videre.

Minsinn har også varme hender som hun bruker til smertelindring. Hun kan også bistå med husrens og balansering av tunge energier, men da må hun være fysisk tilstede (ikke pr telefon).

Hun tar raskt inn din sinnsstemning og dine behov. En samtale kan vare fra 3 minutter, men det kommer selvsagt an på hva du ønsker hjelp til. For å tune seg best mulig inn på deg benytter hun seg av Lenormandkort, som sammen med klarsynet gir deg svært konkrete tilbakemeldinger.

Minsinn er treffsikker, direkte og ærlig i det hun får fram for deg, også på tid. Mange opplever henne som en god samtalepartner. Minsinn er et medmenneske man kan bli både glad og rolig av å snakke med. Hun har mange gode tilbakemeldinger, og mange faste kunder.

Velkommen til en prat i lys og kjærlighet.Du når Minsinn på tlf. 820 95 704 (kr 26,00/min).
For å lese mer om Minsinn kan du besøke hennes hjemmeside: https://www.minsinnsverden.com/