Anne (Minsinn)

829 95 704 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 04 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Guider deg med varsomhet


Jeg begynte med å spå tidlig på 80-tallet med bordkort, men har tilført Lenormandkort, Tarot, og forskjellige orakelkort til mine spådommer etter hvert.


Den utviklingen og lærdommen som jeg har fått gjennom livet, har gitt meg mye livserfaring og en sterk empati med mennesker som står i vanskelige valg.


Jeg har en positiv tilnærming til livet, og en kjærlighetsfull inngang til alt og alle jeg møter på min livsvei. Det er alltid du som står i fokus når jeg snakker med deg, og du får ærlige svar. Jeg er både konkret og direkte, men formidler det jeg ser med varme og kjærlighet.


Taushetsplikt er en selvfølge, det jeg får vite om deg underveis i samtalen blir hos meg.


Kjærlighet, jobb, økonomi eller hva du ellers måtte ha på hjertet, jeg spår og veileder deg utfra det som kommer i kortene, sammen med bilder og inntrykk som kommer til meg under samtalen.

Velkommen til en prat i lys og kjærlighet.

Du kan lese mer om meg i artikkelen «Klarsynt healer Anne (Minsinn): Kommunikasjonsrådgiver på et sjelelig plan», som har vært publisert i magasinet Medium.Ønsker du å lese mer om meg, mine evner, bakgrunn og arbeidsverktøy kan du besøke min hjemmeside: https://www.minsinnsverden.com/