Tinas Veiledningstjeneste

829 95 371 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 71 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

 - Synsk fra sigøynerslekt - Meget ettertraktet - God samtaleterapeutTina er 100 prosent ærlig og treffsikker, har en egen evne til ta inn energier mellom mennesker. Er synsk, og har vært det fra tidlig barndom.

Hun bruker kun sitt eget klarsyn. Tina jatter aldri med. Dersom hun ser noe annet enn hva innringer ønsker å høre, er hun empatisk og gjør sitt beste for å hjelpe personen videre, i stedet for at han eller hun skal bruke tid og energi, på et dødfødt prosjekt.

Alle blir behandlet med respekt, vennlighet, og neste-kjærlighet. Tina har spesialisert seg på parforhold, problemer i forhold til kjærlighet, venner, kolleger, problemer på jobb og skole, og er meget god på rettssaker, og har jobbet mye med barnevernssaker.

Tina er utdannet innen psykologi, filosofi og sosialantropologi fra Uio, med en preferanse for helsepsykologi. Ærlighet og redelighet ligger hennes hjerte meget nær, og hun sier alltid til innringer, det hun får fram i sitt klarsyn.

Snakker også flytende: norsk/ engelsk/ spansk/ tysk.
Både norsktalende, så vel som utenlandske kunder, er velkomne til å ringe Tina!

Tilbakemeldinger om Tina:
“hun kan virkelig gå i detaljer og forklare hendelser og ord både fortid og fremtid”. “Tina får opp alt i klarsynet sitt, og har en evne til å motivere når det ikke ser så lyst ut”.
“For meg har klarsynet ditt vært til stor hjelp i vanskelige valgsituasjoner.