Tinas Veiledningstjeneste

 - Synsk fra sigøynerslekt - Meget ettertraktet - God samtaleterapeutTina er 100 prosent ærlig og treffsikker, har en egen evne til ta inn energier mellom mennesker, er helt synsk, og har vært det, fra tidlig barndom.

Hun bruker kun sitt eget klarsyn. Tina jatter aldri med, dersom hun ser noe annet, enn hva innringer ønsker å høre, men har empati, og gjør da sitt beste, for å hjelpe personen videre, i stedet for at han eller hun skal bruke tid og energi, på et dødfødt prosjekt.

Alle blir behandlet med respekt, vennlighet, og neste-kjærlighet. Tina har spesialisert seg på parforhold, problemer i forhold til kjærlighet, venner, kolleger, problemer på jobb og skole, og er meget god på rettssaker, og har jobbet mye med barnevernssaker.

Tina er utdannet i psykologi, filosofi og sosialantropologi fra Uio, med en preferanse for helsepsykologi. Ærlighet og redelighet ligger hennes hjerte meget nær, og hun sier alltid til innringer, det hun får fram i sitt klarsyn.

Snakker også flytende: norsk/ engelsk/ spansk/ tysk.
Både norsktalende, så vel som utenlandske kunder, er velkomne til å ringe Tina!

Tilbakemeldinger om Tina:
“hun kan virkelig gå i detaljer og forklare hendelser og ord både fortid og fremtid”. “Tina får opp alt i klarsynet sitt, og har en evne til å motivere når det ikke ser så lyst ut”.
“For meg har klarsynet ditt vært til stor hjelp i vanskelige valgsituasjoner.

Ønsker du å snakke med Tina, er hun tilgjengelig hver dag, også helg, fra kl ni om morgenen og til kl 24 om kvelden, på tlf. 829 95 371 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 87 71 (kr 26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).