Ann

829 95 506 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 06 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Hei, jeg heter Ann og jeg er en synsk rådgiver og healer. Den synske evnen har gått i arv i generasjoner i min slekt. Jeg spår din fortid, nåtid og fremtid gjennom å føle energiene rundt deg og gjennom tarotkortene. Jeg har nesten 30 års erfaring i spådom. Du kan spørre meg om alt mellom himmel og jord, du kan også ringe meg hvis du bare ønsker å snakke en stund. Jeg gir deg hjelp, støtte og svar på dine spørsmål om kjærlighet, forhold, økonomi, jobb og alt annet du ønsker å vite.

Jeg jobber med healing på avstand hvor jeg sender deg lyshealing som absorberes av auraen din. Energikroppen består hovedsakelig av den fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige kroppen. Healing kan gi gode resultater i mange tilfeller der folk er fysisk syke eller føler seg uvel på annen måte, som mentalt eller følelsesmessig. Fjernhealing fungerer like bra som healing på stedet, der healeren legger sine hender på pasienten. Healing kanaliseres gjennom et medium av en foreløpig ukjent art, som er overalt rundt oss, dette medfører at healing når frem i nesten samme sekund den blir sendt til mottakeren, uansett hvor på kloden som de er. Det er imidlertid viktig å forstå at du alltid bør søke medisinsk behandling for sykdom og healing er kun et supplement til konvensjonell medisin.

Jeg jobber mye med tankens kraft som handler om å forandre og bygge opp dine tankemønstre som får et mer positivt innhold. Dette forandrer din situasjon til å bli mer og mer positiv. Du tilegner deg gode opplevelser i livet.

Jeg kan hjelpe deg å løse opp blokkeringer i det psykiske, fysiske og emosjonelle, slik at du kan gi slipp på den situasjonen du ikke lenger trenger. Dette betyr at du får mer makt til å oppnå dine mål i livet.


Hvis du har problemer med å vite hva du skal spise eller har en generelt dårlig humør eller føler deg sliten, kan jeg hjelpe deg med dette. Jeg har god erfaring med balansert kosthold, meditasjon og chakrabalansering, dette er noen helbredelsesformer som du kan lære å bruke på deg selv.


Når jeg gir deg veiledning har jeg kommunikasjon med mitt høyere jeg, som er en utvidelse av sjelen. Mine åndelige lysguider er tilgjengelig og gir meg verdifull informasjon.


De finnes der under det helende arbeidet og bidrar til å formidle lys og kjærlighet til deg.


Varme hilsener


Spådamen Ann

www.spadamann.webs.com
www.stjarnhealing.se
www.spadamann.se

Åpent alle dager fra kl. 10-24!