Anki

Jeg heter Anki. Helt fra jeg var liten har jeg ”visst” ting, og jeg fikk forvarsel både i drømme og våken tilstand, om hendelser frem i tid. Som ung mor opplevde jeg å miste tvillinger i krybbedød, og livet mitt ble snudd på hodet. Heldigvis fikk jeg god hjelp til å takle min egen sorg, og jeg ser at det er mye sorg hos dere som kontakter meg. Sorg over livet i sin helhet. Etter denne opplevelsen, og disse årene med sorgbearbeidelse, har mine evner utviklet seg mer og mer.

Meningen med livet, har alltid interessert meg, og hvis du ønsker å bli kjent med din sjels plan for livet ditt, kan jeg hjelpe deg. Jeg kommuniserer med min guide, og har stilt utrolig mange spørsmål om livet og døden, og kan sikkert svare på mye av det du lurer på angående det.

Hvis du står i en vanskelig livssituasjon, kan jeg ”belyse” veien din, slik at det blir enklere for deg å vite hva du skal gjøre.

Jeg er både flink på små konkrete spørsmål, så vel som de store spørsmål.


Hva er meningen med livet ditt? Din sjel har en “grunnplan” for dette livet. Den er beskrevet i Fødselskartet ditt. Når jeg ser på denne planen med klarsyn, vil du få en god innsikt.


Jeg hilser deg tilslutt med en irsk velsignelse:


”Måtte veien komme deg i møte.
Måtte du alltid ha vinden i ryggen.
Måtte sola skinne i ansiktet ditt,
regnet falle bløtt på åkrene dine
og måtte Gud, til vi ses igjen,
holde deg varsomt
i sin hånd.”

Hvis du ønsker å snakke med meg, ring meg på 829 95 491 (kr 26,00/min).

Vennlig hilsen Anki