May

829 95 170 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 70 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Klarsynt spå og intuitiv samtaleveileder.
Helt siden jeg var liten jente har jeg vært svært intuitiv og følsom for andre menneskers energier. Engasjert meg i mine medmennesker. Gitt råd og veiledning som siden viste seg å gi positive resultater. Forutsett hendelser som siden viste seg å bli sanne. Jeg har blitt fortalt at jeg har arvet mine evner og gaver fra både min mor og fars slekt hvor lesning i kaffegrut, vanlige spillkort, sanndrømthet, forutsigelser og varme hender hører med til historien.


Det hører også med til historien at slike spesielle gaver og evner ble hysjet ned på, på den tiden, for å unngå å bli sett på som snål. Heldigvis har dette blitt mer akseptert å snakke om og jeg kan stolt og åpenlyst bære arven videre med å hjelpe mine medmennesker som jeg brenner så sterkt for å gjøre.

Ved siden av intuitive evner er jeg utdannet soneterapeut og lymfemassør og har tatt kurs i reconnective healing hos dr. Eric Pearl (kjent fra boken: vekk din indre healer), for å forstå egne energier bedre. I min søken etter å forstå egne evner, ble også et tarotkurs et nødvendig tiltak. Et kurs jeg aldri har angret på. Det åpnet opp klarsynet enda mer og jeg fikk tilgang til å kanalisere bilder, filmklipp, stemmer og sanser jeg ikke ante eksisterte. Jeg elsker tarotkortene og lærer villig bort kortenes budskap i forumet.

I 25 år har jeg arbeidet profesjonelt som spå og intuitiv veileder og har sett på spørsmål og problemstillinger av alle slag og fra alle samfunnslag. Mine spesialfelt er jobb/karriere/utdannelse, økonomi, salg og kjøp, rettssaker/rettstvister, kjærlighet og relasjoner. Personlig utvikling og vanskelige prosesser.

Kjenner du i magen at jeg kan være rett spå og veileder for deg, da skal du stole på magefølelsen (intuisjonen) din.
Det er din indre klarsynte veiviser som taler til deg!

Når du kontakter meg, vil jeg møte deg der du står i livet i dag med en jordnær og medmenneskelig tilnærming!

Vær trygg på at samtalen er 100% konfidensielt!


dinlivsguide.no

mvh May