Hannah

829 95 938 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 38 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

ÆRLIG SPÅDAME FRA NORD-NORGE MED LANG ERFARING MED GODE TILBAKEMELDINGER.


Mine sterkeste sider som spådame er å besvare spørsmål innen kjærlighet, økonomi og jobb. Jeg kan se både fortid, nåtid og fremtid, og bruker tarot– og bordkort som hjelpemidler.

Da jeg var liten jente lærte min bestemor meg å spå i kaffekopp og lese i hendene. Jeg ble veldig fasinert av dette og erfarte at det var mye som stemte.

Jeg har alltid visst at det er noe utenom vår verden vi ikke forstår, men jeg tror vi kan lære mye om vi stiller opp med et åpent sinn for det «uforklarlige». La det «uforklarlige» synke inn, og lær å lytte til din indre stemme. Man kan frykte ting man ikke forstår, men det er ikke farlig. Hvis jeg har valgt feil vei som mine hjelpere har staket ut for meg, så er det jeg som ikke har lyttet til dem, men jeg har alltid lært av mine feil og kommet godt ut.
Jeg vet at jeg har flere hjelpere rundt meg. Jeg ser dem ikke, men føler dem og vet at de er der. Jeg har ikke vært den jeg er i dag, og taklet all motgang i voksen alder, hvis det ikke hadde vært for rådene jeg har fått av mine hjelpere.

Les gjerne boka «De fire leveregler» av don Miguel Ruiz som handler om de selvbegrensende holdningene som fratar oss livsgleden og skaper unødig lidelse. Vær ren i ord, ta ikke noe personlig, la være å forutsette ting og gjør alltid ditt beste. Disse enkle levereglene har forandret mitt liv og måte å tenke på.

Les mer på spaakort.no

Velkommen til fin samtale.